tiistai 9. lokakuuta 2012

Kokemuksia Karnaluksista 4

Piijja
Piijja kertoo löydöistään Tallinnan Karnaluksista:
Tallinnassa kävimme jälleen Karnaluksin käsityötukussa ja mukaan lähti mm. kymmeniä metrejä pitsiä, satoja metrejä tafti- ja satiininauhoja sekä 36 myttyä lankaa.
Tyynen surinat
Tyyne tilasi peitetikkikoneen Karnaluksista. Koneen sai halvalla!
Nyt se on täällä, se innolla odotettu peitetikkikone Janome CoverPro 1000CPX :). Maanantai-aamuna sain mieheltä kahvit vuoteeseen ja uutisen: sinulle on paketti Virosta alakerrassa. Olo oli kuin jouluna :D. Koneen tilasin Karnaluksilta ihanan edulliseen hintaan. Lisäksi tilasin paljon lankaa ja muuta härpäkkää :).
Peikkomuorinpesa

Minnuli antaa hyviä vinkkejä Karnaluksiin menijöille
ELI tästä syystä suosittelen, että jos Karnaluksissa käytte niin menkää aamulla heti, varatkaa aikaa, hermoja ja rahaa. Osassa tuotteissa ei hintoja lainkaan ja kuitittomuutena ostaminen ei vähennä loppuhintaa laisinkaan, vaan hinta on aivan sama kun kuitinkin kanssa.
Langan vuoksi
Langan vuoksi blogissa kerrotaan matkasta Karnaluksiin
Sisälle päästyämme taivastelimme valtaisaa asiakasmäärää ja tavaran paljoutta. Hetken ihmeteltyäni korutarvikkeita tyttäreni kanssa suunnistin lankaosastolle... Karnaluksissa vierähti aikaa ainakin pari tuntia. Onneksi minulla oli vesipullo mukana; sisällä oli nimittäin todella kuuma. Yritin olla lankaostoissani maltillinen; omaa lankavarastoa kun on reilusti yli 20kg. :D
Kasarikakara
Kasarikakara kertoo Tallinnan käsityötukusta
Olin eilen päiväseltään käymässä Tallinnassa. Löysin netistä tallinnalaisen käsityötukun Karnaluksin, jonne ajattelin tehdä matkan tällä kertaa. Löytö ei ollut paha, nimittäin ensimmäisen tilan jälkeen tukun huoneet pitivät sisällään sellaista materiaalia mitä et löydä Eurokankaasta. Ensimmäisessä huoneessa oli satiininauhoja, neuloja, työkaluja, pitsiä yms. Seuraavista löytyi metreittäin kankaita, tupsuja ja viimeinen suurin tila oli täynnä mitä erilaisimpia villalankoja, tuhansittain. Anttilan villalankakokoelma kalpenee sille määrälle. Karnaluks löytyy osoitteesta Hermanni 1,Tallinna.
Jonkunlainen
Johanna kertoo käsityömatkasta kohti Tallinnaa
Karnaluks sijaitsee K.A. Hermanni nimisellä kadulla, talossa, jonka Tartu mnt:n puoleisesta kulmasta löytyy Mack niminen ravintola ja myöskin biljardisali, vinkkinä miehille ;) Tästä kuljetaan pieni matka K.A. Hermanni katua eteenpäin kohti C rappua. Siitä sisään ja opasteita seuraten rappusia ylös kohti ovea, jonka vieressä lukee Karnaluks. Ovi on lukossa, mutta ovikelloa soittamalla pääsee sisään käsityöparatiisiin.
Ja sitten ei muuta kuin kori kouraan ja kiertelemään.
Käsityötarvikkeita löytyy ihan joka lähtöön, on puikkoja, koukkuja, saksia, neuloja, pihtejä, tilkkutyötarvikkeita ja...
...löytyy nauhoja, tupsuja, vetoketjuja, helmiä ja vähän lisää nauhoja, tupsuja ja vetoketjuja ja...
...on nappeja jos jonkinmoisia...
...ja ennen kaikkea Karnaluksissa on lankoja, lankoja ja taas lankoja...
Karnaluksissa vierähti meiltä muutama tunti, joten ihan pikamatka ei riitä Karnaluksvierailulle :) Kassallakin aikaa saa kulumaan, kun kassasysteemit eivät ole ihan viivakoodin lukua ja sitten on valmis, mihin olemme täällä Suomessa tottuneet. Maksuvälineenä Karnaluksissa kelpaa VAIN ja ainoastaan käteinen.

Täältä löydät kartan Karnaluksiin.
Karnaluksin aukioloajat.
Ohje: Miten pääsen Karnaluksiin?