Mikä on Karnaluks?

Karnaluks on Tallinnassa sijaitseva käsityökauppa.  Kohde on suosittu käsityömatkakohde. Suuri osa Tallinnan matkailijoista haluaa käydä juuri Karnaluksin käsityötukussa. Tämä tukku myy tavaraa yksittäisille käsityön ystäville Täältä löytyy käsityön ystäville muun muassa  nauhoja, lankoja, nappeja, solkia, pitsejä, vetoketjuja, kankaita, koruja, koukkuja, ompelulankoja, neuletarvikkeita,  solkia, puikkoja, nyörejä, palvetteja ja kaikkea muuta. Valikoima on todella suuri. Kaupasta löytyy myös ompelukoneita ja saumureita.  Tuotteita voi käydä ihailemassa kaupan kotisivulla.

Missä Karnaluks sijaitsee?
Käsityötukku sijaitsee noin puolitoista vuotta Tallinnan keskustasta Tartoon päin. Osoite on Hermanni 1 C. Katso: Ohjeet Karnaluksiin! Pääset sinne bussilla, ratikalla, taksilla ja kävellen!

Hinnat ovat edulliset! Älä anna hyllyjen luona olevien eurohintojen johtaa harhaan, sillä kassalla hintoihin lasketaan vielä 20 prosentin vero.  Muista myös, että sinun pitää maksaa käsityötukun ostokset käteisellä. Luottokortit eivät kelpaa. Tämä on huonoa palvelua ja toivottavasti Karnaluks muuttaa tämän asian pian.


Karnaluksin on avoinna arkipäiväisin kello 9-17 ja lauantaisin kello 9-15. Sunnuntaisin käsityökauppa on kiinni.