maanantai 22. lokakuuta 2012

Kokemuksia Karnalukista 5

Taas moni Tallinnassa vieraillut on käynyt Karnaluksissa. Tässä kokemuksia ja tunnelmia upeasta käsityökaupasta.

Ellishandmade
Ellis kirjoittaa blogissaan Tallinnan matkastaan ja käynnistään Karnaluksissa näin:
*nauhoja*pitsejä*nappeja*kahvoja*kankaita*solkia* ....... ihan vain mainitakseni lyhykäisesti mun ostoksia. Ja hinnat - pääosin ainakin mun valitsemat tuotteet paljon kotomaan hintatasoa edullisempia.
Seuraavalla Tallinnan visiitillä vilahdan taksilla satamasta suoraa päätä Karnaluksiin viettämään laatuaikaa :))
Millamari
Millamari kertoo käynnistään ja löydöistään Karnaluksissa:
Erityisesti nappeja ja nauhoja aivan mieletön määrä. Jotain kangastakin, puuvilloja ainakin, oli myös tarjolla, mutta sain pidettyä näppini niistä erossa. Vetoketjuvalikoimaakin riitti ja niitä tarttui mukaan. Samaten helmiä, siirtokuvia ja brodeerausmerkkejä. Isot hakaneulat (á 1.20 eur) on hauskat, tosin mulla ei ole vielä aavistustakaan mitä niillä tekisin. Kuminauhaa ostin leveyksissä 25mm, 40mm ja 60 mm, yhteensä 11 metriä Vaihtoehtoja kuminauhoissakin oli runsaasti. Koko ostoskassi maksoi yhteensä 29 eur. Onneksi oli matkaseuralla käteistä lainata, sillä kortti ei Karnaluksissa käy ollenkaan. 
Lauriida
Katja kirjoitti Tallinnan matkastaan, jonka aikana käytiin myös Karnaluksissa. Matkaa ei taitettu yksin vaan seitsemän ompeluhullun naisen kanssa! Tavaran paljous yllätti:
Seitsemän ompeluhullua naista sai jo aamutuimaan aikaan naurunmetakkaa, ostoslistoja vertailtiin ja juttu lensi! Puoli kahdekalta laiva lähti kohti Tallinnaa, ja parin tunnin päästä sitä jo seistiinkin Karnaluksin ovella ja siitä se sitten lähti! Sanotaanko vaikka näin, että shoppailin itseni kipeäksi! Kotona olin tehnyt hyvinkin kattavan ostoslistan, ja täytyy kyllä sanoa etten ostanut mitään sen ulkopuolelta! Mutta tavaraa oli silti aika to-del-la paljon...! 
Tällaista tällä kertaa. Kartta Karnaluksiin löytyy täältä. Ja Karnaluksin aukioloajat löytyvät myös. Moni pohtii, miten Karnaluks löytyy Tallinnasta. Karnaluksiin pääsee bussilla, ratikalla, kävellen ja taksilla. Lue ohjeet miten päästä Karnaluksiin täältä.