sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kokemuksia Karnaluksista 2

Tallinnan matkalla moni haluaa mennä täydentämään lankavarastoja. Olen kertonut Karnaluks kokemuksista jo aiemminkin. Kokosin tähän kolmen bloggaajan kokemuksia.

Mennään lankaan kertoo Karnaluks kokemuksistaan:
Käytiin ystäväni kanssa Tallinnassa kahden päivän reissulla. Tallinnan reissuihin kuuluu olennaisena osana Karnaluks. Sinne suunnattiinkin heti ensimmäisenä, jotta selvisi paljonko budjettia on jäljellä muihin ostoksiin.

Karnaluksissa meni yli tunti ja säkillinen lankaa ja puikkoja lähti mukaan. Jotkut muutkin olivat siellä viettäneet kauan aikaa, sillä jostain hyllyjen välistä kuului pienen pojan ääni: "Montaks tuntia me oikein ollaan oltu täällä?". :)

Kardemumma kertoo matkastaan Tallinnan Karnaluksiin. Matkakokemus paljastaa sen tosiasian, että lankakauppaa on vaikea löytää. Mutta kun etukäteen tekee töitä niin netistä löytyy hyvät ohjeet, miten Karnaluks löytyy. Myös tällä sivustolla on kartta ja matkaohjeet. Ja tässä Kardemumman kertomaa:

Pääsimme lauantaina käväisemään ystävättäreni kanssa Karnaluksissa. Linja-auto pudotti meidät kadun toiseen päähän, joten ei tarvinnut kaukaa kävellä. Jollei minulla olisi etukäteen ollut niin paljon tietoa tästä C-rapusta, en olisi kyllä koko lankakauppaa löytänyt. Niin salaperäiseen verhoon se oli itsensä verhonnut. Rappukäytävään astuttua mentiin vielä toisestakin ovesta sisään ja sitten portaita ylös. Ihan pieni kyltti: Karnaluks oli siinä ovikellon luona. Kelloa kun soitti, soi summeri, että tiesi oven avata. Ja oven takaa paljastui aivan valtava lanka- ja tarvikemäärä. Huh. Keskityimme tällä kertaa vain niihin lankoihin.
Omaatilaa -blogissa on tehty hyviä huomiota ja annetaan vinkkejä kaikille, jotka haluavat käydä lankakaupassa:
  • Karnaluks on huomattavasti edullisempi käsityötarvikkeiden ostospaikka kuin muut Tartu maanteen varrella vierailemamme vastaavaa tavaraa myyvät kaupat (vaikka ne muutkin ovat keskimäärin edullisia) 
  • Karnaluksissa on vessa jota asiakkaatkin saavat käyttää, joten shoppailuaikaa ei tarvitse sen takia lyhentää (vaan voi kierrellä rauhassa vaikka kolme tuntia) 
  • Karnaluksissa maksetaan käteisellä, lähin automaatti on noin 300 metrin päässä Maximan edessä (sinne ja takaisin juoksee noin kuusi minuuttia, joten huomioi tämä sulkemisaikaa silmäillessäsi), fiksu voi nostaa rahaa jo valmiiksi ostoksille mennessään 
  • lisäksi Karnaluksissa on ystävällinen palvelu, henkilökuntaa on paljon ja he kyllä auttavat kun kysyy ja ihan suomella pärjää 
Hienoja kokemuksia Tallinnan matkalta. Lisää tietoja kangaskaupasta saa googlettamalla.

Tässä vielä linkkejä:

Mikä on Karnaluks?
Kartta Karnaluksiin
Karnaluksin aukioloajat
Miten pääsen Karnaluksiin?